dimarts, 30 de novembre del 2010

Missatge de Nadal del president del Club de Vela Blanes

Benvolguts amics i socis,

ja tenim aquí el Nadal, unes festes entranyables que viurem amb la família, els amics i el mar ja que acabarem aquest any amb els preparatius del Gran Prix Vila de Blanes, un clàssic del nostre club que tindrà lloc tot just quan acabem de donar la benvinguda al nou any.
Aquest 2010 ha estat un gran any per al Club de Vela Blanes, un any ple d’èxits esportius que han consolidat en un lloc capdavanter aquest club que va ser el primer de la Costa Brava i, per tant, amb una gran solera.
El nostre regatista, Albert Codinachs, ha donat moltes alegries al club quedant campió d’Europa i de Catalunya de la classe Europa, uns èxits que han anat acompanyats d’altres excel·lents classificacions i victòries que han aconseguit els/les regatistes del nostre Club. Aquest any el Club de Vela ha tornat a ser distingit amb la Bandera Blava per la seva qualitat ambiental i en la darrera edició del Saló Nàutic ens va ser lliurat el certificat de qualitat mediambiental ISO 14001. Fa pocs dies hem fet el lliurament de la segona edició del premi Es Niell d’investigació de la història marítima de Blanes, un premi del qual ens sentim molt orgullosos i que edició rere edició es va consolidant, convertint-se en un referent pel que fa a la recerca de temes marítims de la vila. La vida del Club no s’atura i també hem tingut ocasió d’organitzar actes socials i festes que ens han permès trobar-nos per intercanviar impressions, passar una bona estona i debatre sobre regates i sortides al mar, la nostra afició i en la majoria de casos, passió!
Com us deia al començament, només estrenar el nou any, el club serà l’escenari d’una nova edició del Gran Prix Vila de Blanes i tornarem a ser el centre d’atenció d’esportistes, aficionats a les regates i mitjans de comunicació. Estic segur que l’any vinent serà també important per al Club i aconseguir-ho és cosa de tots, de vosaltres els socis, dels treballadors i col·laboradors i de la junta.
Tots plegats fem i farem d’aquest un gran club!
Molt bon Nadal i un excel·lent Any Nou,

Amadeu Nualart
President del Club Vela Blanes