dissabte, 13 de novembre del 2010

L’INS Serrallarga de la Vela guanya la II Copa Catalana de Vela Escolar A4 avalant així l’èxit de la col·laboració amb el Club de Vela Blanes

La institució educativa va presentar dues tripulacions a la competició que va tenir lloc el dia 13 Novembre

Des de fa ja uns anys, el Club de Vela Blanes participa amb L’INS Serrallarga de la Vela en el programa de de vela escolar. En motiu de la II Copa Catalana de Vela Escola A4, dues tripulacions del Serrallarga, una amb instructor i l’altra sense, van acudir a la convocatòria amb un excel·lent resultat: la tripulació sense instructor, composada per Benji Latorre, Roc Aragonès, Helena Cuello i Pol Serra, van guanyar la competició. L’altra tripulació, que comptava amb el suport d’’Alex Cugota com a instructor, la van composar Lele Trenas, Laia Velasco, Manu González i Carla Pallarès.
La celebració d’aquestes regates escolars respon a l’increment dels programes de vela escolars en els últims anys. D’aquí que se celebrin regates interescolars, jocs escolars i trobades en format de regata. Enguany, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona ha volgut participar en l’organització juntament amb la Federació Catalana de Vela i Escola Catalana de Vela.
Aquesta segona edició ha consistit en la realització de dues regates, a la Dàrsena Nacional del RCMB (Reial Club Marítim de Barcelona), una per categoria (tripulació 4 membres amb instructor i tripulació de 4 membres sense instructor).