diumenge, 7 de novembre del 2010

Albert Codinachs fa una tercera posició i Luci Brugman una cinquena al XXII Gran Premi Principal d’Andorra – X Grandvalira

La competició va aplegar gairebé dos-cents regatistes de les classes Europa, Optimist i 420

Representants de les flotes d’Europa, 420 i Optimist van competir, els dies 6 i 7 de novembre en aquesta competició que va acollir el CN Masnou obtenint uns resultats més modestos, comparats amb els grans èxits als quals ens han estat acostumant durant aquest darrer any. Malgrat tot, cal no menystenir ni restar mèrit als resultats obitnguts: Albert Codinachs va quedar 3er a la classe Europa. Luci Brugman va aconseguir la cinquena posició en 420 juntament amb Ariadna Rodés, fet que es van convertir en les primeres classificades juvenils en categoria femenina. Pel que fa als Optimist, Vicky Ivaylova va aconseguir una meritòria 8ena posició de entre els 122 regatistes (G1 i G2) que competien conjuntament pel trofeu.
En total,  més de 250 embarcacions varen donar-se cita al CN Masnou en una nova edició de la regata Principat d’Andorra que convocava regatistes de les classes Optimist, Làser Radial i Làser 4.7, Europa, 420 i 29er. Les condicions climatològiques van ser molt canviants amb un garbí que va anar passant a ponent fluix.