dissabte, 27 de novembre del 2010

Els regatistes d’Optimist van competir al II Gran Premi IGS Nivell II

La competició, que va aplegar gairebé 200 participants, es va fer al CN Masnou els dies 27 i 28 novembre

La flota d’Optimist del Club de Vela Blanes va acudir a la competició obtenint-hi resultats dispars. Al Grup 1 la Vicky (14ena) continua lluitant i puntuant tot buscant la plaça per la Selecció Catalana. Al Grup 2,  Lucas Casañé va fer un 5è, convertint-se en 3er a la categoria B.

Per la seva banda, regatistes com l’Anna Gimeno, en Pau Chicharro, Marc Béjar, Irene Casañé i l’Ariadna Béjar van acusar les difícils i variants condicions meteorològiques. Al seu torn, dos excel·lents proves de Jordi Béjar no li van servir per pujar al podi per culpa d’un DNF en la darrera. Sense possibilitat de descartar cap prova es va veure relegat a la 35ena posició. Finalment en aquest grup, David Ordóñez i Gal·la Rodiera varen aconseguir resultats lluny de les seves possibilitats.
El Premi IGS del circuit català per a la classe Optimist de la temporada 2010-2011, que se celebrava per segon any consecutiu, va aplegar gairebé 77 participants al Grup 1 i 114 al Grup 2. El Club Nàutic el Masnou ha estat la seu d’aquest trofeu que va venir marcat per la manca de vent de dissabte i a primera hora de diumenge. Finalment un gir inesperat va permetre l’aparició d’un fort vent de fins a 20 nusos i forta onada que va permetre realitzar quatre proves al Grup 1 i tres proves al Grup 2.