divendres, 26 de novembre del 2010

Sortida a la Barcelona World Race

El dia 31 de desembre el Club de Vela Blanes estarà present a la sortida de la Barcelona World Race

Anima’t i vine amb nosaltres… Fes la teva reserva nomes per 20€ al 972330552 Josep Lluis o Juanmi, places limitades. Per tal de que tots/es puguem assistir en aquest esdeveniment de primer nivell, i ho puguem fer veient la sortida des de mar i en primera línia, hem contractat el servei del Catamaran “Sensation” amb una capacitat per 97 persones.
La BWR es una regata de la volta al mon d’embarcacions amb dos tripulants i sense escales, enguany es celebrarà la segona edició.
Tot i que els horaris estan pendents de confirmar, sabem que les embarcacions sortiran de port al matí, faran una desfilada per l’interior del port de Barcelona, es dirigiran al nord a virar una balisa possiblement davant del “Forum” i tornaran ala zona de sortida, davant de l’hotel “Vela”.
Hi ha inscrites fins a 14 embarcacions a destacar, “Virbac- Paprec” tripulat per Jean Pierre Dick i Loick Peyron (brillants guanyadors de la passada edició), “Estrella Damm” tipulat per Alex Pella i Pepe Rives, “ESP-45” amb Iker Martinez i Xavi Fernandez (2 cops medalla d’or), “Forum Marítim Català” amb Ludovic Aglaor i Gerard Marín (aquest darrer ha estat entrenador de l’equip de regates del Club de Vela Blanes) i l’embarcació “Gaes centros auditivos” tripulada per Dee Caffari i Anna Corbella, de la qual el nostre regatista Aleix Gelabert, forma part de l’equip de suport.
Mes informació a http://www.barcelonaworldrace.org