diumenge, 27 d’octubre del 2013

Molt bones sensacions de les promeses del Club al XVI Trofeu Cornudella Optimist celebrat al Club Nàutic El Balís

Els nostres representants van fer una actuació molt destacable en tots els grups entre els gairebé 180 regatistes que es van donar cita a la competició (78 Grup 1 + 96 Grup 2)

Després de veure les actituds i els resultats, que inclouen dos podis de Miquel Pérez i Ramón Ràmia, es pot comprovar com els més petits pugen amb molta empenta i amb una projecció en la vela molt destacable.

La bona actuació dels esportistes blanencs s’ha donat en tots els grups. Al Grup 1, Gal•la Rodiera s’ha plantat a la meitat de classificació amb una tercera prova on va arribar a la 8a posició. Martina Casañé, tot i acabar a la posició 65, va fer una actuació que va anar millorant molt al llarg de la regata.
Al Grup 2, destaquen els dos podis aconseguits per Miquel Pérez, 1er classificat de la categoria C i 2on del Grup 2, i Ramon Ramià, 2on de la categoria A i 14è del Grup 2. Ells van liderar una actuació magnífica dels més petits que també van realitzar una gran regata. Dani Cabré, (22è) amb una progressió extraordinària, Martina Rodiera, (36a) amb un sisè lloc a la cinquena prova Gerard Pérez (64è) que s’ha incorporat al Grup dos tot just aquest setembre i que ja ha signat un 7è lloc a la 5a prova, i Aleix Manresa (75è), una promesa en alça.

Al mateix temps, els integrants del Grup 3 realitzaven la seva regata on s’hi van poder veure les bones maneres de Guillem Manresa i Emma Cabré.