dijous, 31 d’octubre del 2013

Els Optimists agafen experiència internacional al Sila Optimist 2013 celebrat en aigües del CV Marseillan

Les joves promeses del nostre Club van participar tan en el grup Optimist Minimes (amb 153 regatistes) com al grup Optimist Benjamin (amb 42 regatistes)

Gal·la Rodiera va ser la blanenca més ben classificada en el grup Minimes assolint fins i tot una quarta posició a la tercera prova, mentre que al grup Benjamin tan sols hi van competir en Dani Cabré (38è) i en Gerard Pérez (42è). Amb tot, l’experiència cal classificar-la com d’excel•lent i d’extraordinària!


Al grup Minimes, abanda de l’actuació de Rodiera, també cal mencionar la de Miquel Pérez (79è), que va anar de menys a més a les darreres proves. Martina Casañé va acabar en la posició 109, Martina Rodiera en la 133, Ramón Ramià en la 137 i Aleix Manresa en la 143. L’Emma Cabré i en Guillem Manresa, tot i no participar a la regata, també es van desplaçar amb els pares i els regatistes fins a Marsella per donar suport als seus companys d’equip i per viure plegats un intens cap de setmana en què la bona vela es va poder combinar amb la bona gastronomia. 

Els canvis de vent entre els dos primers dies i els dos segons van ser determinants i van permetre competir a un molt bon nivell.