diumenge, 27 d’octubre del 2013

Marina Martínez, Carlos i David Ordóñez representen el Club de Vela Blanes a la 22 Vila de Palamós de la Classe Europe

Tot i que els resultats no van ser espectaculars, es blanencs van acabar totes les proves disputades i van participar d’aquesta regata marcada pels vents variables

Per altra banda, aquesta regata té un marcat component solidari ja que s’aprofita per realitzar una recollida d’aliments, donant així tota una altra dimensió a aquest  esdeveniment esportiu

Els blanencs van tenir una actuació discreta entre els 32 regatistes que competien en aquesta edició de la Vila de Palamós, marcats sens dubte pels OCS que van rebre. Carlos Ordóñez va acabar 11è, essent el millor classificat marcant fins i tot una 4a posició a la primera prova. La Marina va acabar 21a, marcant un 7è lloc a la penúltima prova com a millor registre. De mica en mica, es va consolidant a la categoria a la qual ha arribat fa poc. Finalment, David Ordóñez va acabar 31è, però cal destacar que, igual que la Marina, és un nouvingut a la categoria on tot just van agafant sensacions.