diumenge, 13 d’octubre del 2013

Espectacular actuació de Carlos Ordóñez (1er) i Àlex Muñoz (3er) en Finn al Trofeu Cornudella

Els tàndems blanencs en 420 van realitzar també una molt bona regata, tot i que els resultats van ser més discrets

El CN El Balís va ser l’escenari d’aquesta regata que va congregar 21 embarcacions de  420 i 4 regatistes de la classe Open en un cap de setmana de tardor perfecte per la navegació i la competició amb un vent d’entre els 5 i els 15 nusos el dissabte mentre que el diumenge les ratxes van ser molt més discretes dificultant la navegació.

Carlos Ordóñez es va mostrar incontestable a la classe Open en Finn, gunayant 5 de les sis regates i guanyant la seva primera regata de classe olímpica. Àxel Muñoz, també en Finn, el va seguir a la tercera posició disputant-se la primera i la quarta prova amb en Carlos. Tots dos van gaudir d’una competició amb un molt bon ambient.
En 420, les tripulacions blanenques van realitzar també una molt bona regata, tot i que els resultats no van ser tan espectacular. El tándem Gimeno/Casañé va acabar en cinquena posició de la categoria femenina i onzena de la general mentre que el duet Sarquella /Chichcarro ho feien com a dotzens. Tot just al darrera els seguien Lucas Casañé i Marc Béjar i una mica més enrere, a la posició 19, hi van acabar en Jan i en Jordi Béjar.