dijous, 31 d’octubre del 2013

Quatre parelles del Club de Vela Blanes participen a la copa d’Espanya de la classe 420 al CN S’Arenal

Els nostres representants van fer un molt bon paper entre les 84 embarcacions que hi competien, quedant tots a la primera meitat de la classificació d’un dels Grups tot i haver de lluitar contra el millor de les delegacions territorials en un ambient d’alta competitivitat

Miquel Sarquella i Pau Chicharro van acabar 7ens del Grup 2 i van lluitar, amb resultats, fins a l’última prova. Per la seva banda, Lucas Casañé i Marc Béjar van acabar a la posició 25 tot i rebre un OCS i un DNC. Anna Gimeno i Irene Casañé van acabar 26enes després de fer una competició molt regular en la que també van rebre un OCS, i Jan i Jordi Béjar van completar la seva participació amb la posició 34, essent els més joves de la flota i acabant totes les proves.

La cita al CN S’Arenal, en aigües de la badia de Palma, va congregar el bo i millor de les diferents delegacions territorials que hi van participar. Entre les 84 parelles n’hi havia d’andaluses, catalanes, balears, gallegues, canàries, basques i valencianes. El segon grup, al qual participaven els nostres representants, van aconseguir 8 de les 9 proves programades.