divendres, 30 de novembre del 2012

El Club de Vela Blanes serà novament l’escenari de l’International Grand Prix Vila de Blanes, la primera prova de l’any

Del 2 al 5 de gener, els regatistes de les classes Europe, 420 i 29er competiran en aigües blanenques

El programa de la regata preveu 10 proves per als Europe i els 420, de les quals se n’han de completar dues perquè la regata sigui vàlida. El dia 2 de gener es començarà amb dues proves de cada categoria i la resta de jornades de competició hi ha previstes tres proves. Pel que fa als 29er, hi ha previstes 14 proves que es disputaran a raó de quatre per dia excepte el dia 2 de gener, en què se n’han programat només dues. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 27 de desembre.
L’International Grand Prix Vila de Blanes és una de les principals cites esportives que organitza el Club de Vela Blanes i la competició que porta més esportistes internacionals al nostre club. En l’edició 2012 del Grand Prix Vila de Blanes hi van participar un total de 142 regatistes de 12 països diferents: Argentina, Àustria, Suècia, Dinamarca, Portugal, Polònia, Itàlia, França, Alemanya, Gran Bretanya i Espanya.
L’International Grand Prix Vila de Blanes està organitzat pel Club de Vela Blanes amb la col•laboració de la Federació Catalana de Vela.