divendres, 30 de novembre del 2012

Podis de Marina Martínez en Optimist i Albert Codinachs en Europe pugen al podi del XXIV Gran Premi Principat d’Andorra 2012, celebrat al Club Nàutic Masnou

La resta de la flota d’Optimist també va aconseguir resultats destacables com la 5a posició de la Vicky Ivaylova que va fregar llocs de podi fins a l’últim moment. En Europe, tres blanencs van quedar entre els 10 primers: Albert Codinachs (2n), Jaume Todo (4rt) i Paula Soler (7a) van liderar un equip en què tots els participants van quedar a la primera meitat de la taula.

El XXIV Gran Premi Principat d’Andorra va convocar regatistes de les classes Optimist(Grups 1 i 2), Europa, Làser (ST, Radial i 4.7), Patí i 29er. El cap de setmana va ser fred i amb poc vent, de manera que les condicions meteorològiques van marcar fortament la regata.

L’equip d’Optimist desplaçat al Masnou va obtenir uns resultats molt interessants. A banda del podi de Marina Martínez i el bon resultat de Vicky Ivaylova, cal destacar també el paper de Jordi Béjar (49è), Gal•la Rodiera (52ena) i David Ordóñez (53è), tots tres al Grup 1 i afectats per banderes negres. Al Grup 2, també en Miquel Pérez (18è) i en Jan Béjar (23è) van fer un bon paper, donat el gran nombre de regatistes del grup. L’Aleix Manresa (40è), per la seva part, va aconseguir deixar fins a 20 regatistes per darrera seu.

Pel que fa als esportistes de la classe Europe, a més dels llocs ja mencionats, cal dir destacar que Andrea Arribas (13a), Marc Béjar (14è) i Carlos Ordóñez, van fer una bona regata consolidant una projecció clarament ascendent en el seu rendiment esportiu.
El XXIV Gran Premi Principat d’Andorra 2012, celebrat al Club Nàutic Masnou, va aplegar una nombrosa participació en les dues categories participants. En Optimist, 63 regatistes competien en el Grup 1 mentre que 58 més ho feien al Grup 2. En Europe, 31 esportistes van acudir a la cita per mesurar-se les forces i destreses.