diumenge, 25 de novembre del 2012

Molt bon paper de Vicky Ivaylova i Marina Martínez al XIX Gran Memorial Estruch 2012 d’Optimist, celebrat al Club Nàutic Arenys

La competició va aplegar un gran grup de participants que van convertir-se en una forta competència pels nostres petits grans regatistes. Fins a 68 regatistes van participar l Grup 1 i 123 al Grup 2, convertint la regata en un escenari perfecte per competir-hi al màxim.

Les noies de la flota d’Optimist van tornar a liderar els resultats en aquesta competició ja clàssica del circuït de vela infantil. La Vicky, que ja ens té acostumats a grans resultats, va acabar la regata en segona posició a la general i la Marina, primera a la Categoria A del Grup 2 en signar una 38a a la general. La resta de l’expedició blanenca va defensar el seu nivell i projecció malgrat alguns incidents en forma de bandera negra i manca de vent.

Pel que fa a la resta, al Grup 1, Lucas Casañé (52è), Gal•la Rodiera (63ena), en Jordi Béjar (66è) i en David Ordóñez (67è) aquest tres últims amb una bandera negra, no van tenir el seu dia.

En el Grup 2,cal destacar la bona regata la d’en Jan Béjar(21è) i la Martina Casañé (41ena), el primer amb un 7è a la darrera prova i la petita dels Casañé amb una tercera prova on va lluitar amb els grans aconseguint una 23ena posició de 123 regatistes. Paper més discret en aquesta ocasió d’en Miquel Pérez (76è) que malgrat tot va lluitar per sobre de mitja taula. Finalment ni la Martina Rodiera (103ena) ni l’Aleix Manresa (120è) varen poder millorar els seus resultats degut en part a la no realització de cap prova al seu grup la jornada de diumenge.

El Memorial Estruch de vela infantil va aplegar gairebé 200 regatistes en un cap de setmana marcat per la manca de vent. La bona notícia, però, va ser el lliurament per part de la Federació Catalana de Vela de les “enganxines de color groc” a regatistes del grup 2 que els acredita el pas al grup 1.