dilluns, 3 de desembre del 2012

Bona participació i podis en Optimist i Europe al XXIV Gran Premi Principat d’Andorra 2012 celebrat al Club Nàutic Masnou

Els regatistes blanencs van realitzar un molt bon paper en aquesta regata aconseguint tres posicions al podi, una per als Optimist i dues per als Europe

Marina Martínez va pujar al podi com a segona classificada de la Categoria A del Grup 2 d’Optimist mentre que Albert Codinachs i Jaume Todó van signar una segona i tercera posició respectivament.

La participació al Campionat d’Andorra, celebrat al Masnou, es pot qualificar d’èxit donats els bons resultats assolits. En Optimist, a banda de La Marina, la Vicky va acabar 5a degut a una mala tercera prova. Jordi Béjar (49è), Gal·la Rodiera (52a) i David Ordóñez van obtenir bons resultats, sobretot si es té en compte les banderes negres que els van afectar. Al Grup 2, novament la Marina (18a) va aconseguir podi com a segona classificada de la categoria. Miquel Ordóñez va destacar per la seva regularitat, acabant en 18a posició, així com en Jan Béjar, que va acabar 23è. Finalment, entre els més petits, cal fer una menció especial per l’Aleix Manresa que, en acabar 40è, va deixar darrera seu gairebé a 20 regatistes més.

En Europe, a banda dels podis de l’Albert i d’en Jaume, cal destacar la 7a posició de Paula Soler, que va realitzar una excel·lent tercera mànega i a la qual va seguir Andera Arribas, que va finalitzar en 13a posició i que dóna bones senyals de regularitat tot i ser la incorporació més recent a l’equip. També és digna de menció la 14a posició de Marc Béjar i la 16a de Carlos Ordóñez malgrat tenir un DNC a la segona prova que el va fer baixar posicions després d’un 6è i un 9è lloc a les altres proves.

En general, va ser un bon cap de setmana pels regatistes blanencs tan d’Optimist com Europe. El vent (o millor dit, la seva manca), juntament amb la fred van marcar una regata que va registrar una participació de 63 regatistes al Grup 1 d’Optimist, 58 regatistes al Grup 2 i 31 regatistes a la classe Europa. També van participar a la regata altres classes com Làser (ST, Radial i 4.7), Patí i 29er.