dilluns, 17 de desembre del 2012

Els regatistes del Club de Vela compleixen en un cap de setmana de climatologia molt dura al Trofeu de Nadal del Club Nàutic Vilanova

Vicky Ivaylova va tornar a realitzar el paper més destacat amb la segona posició a la seva categoria i tercera a la general

Els gairebé 180 participants al Trofeu de Nadal del Club Nàutic Vilanova van patir un cap de setmana de gran duresa meteorològica  que va impedir la celebració de diverses proves i va obligar al comitè de competició a mostrar moltes banderes negres. En aquest escenari, els esportistes blanencs van mantenir un paper discret des del punt de vista dels resultats, però també cal valorar el mèrit que té sortir i competir a fons en aquest context.

A banda de la Vicki, els regatistes del grup 1 van disputar 6 proves amb diferents resultats. Mentre Lucas Casañé acababa 57e i Gal·la Rodiera 58a, la resta de l’equip va patir diferents circumstàncies com ara les dues banderes negres de Carlos Ordóñez 65è).

Al Grup 2, Martina Casañé va realitzar un bon paper acabant 11a que va incloure una 6a posició a la segona prova de les 4 celebrades per aquest grup. Miquel Pérez (33è), Jan Béjar (67è), Aleix Manresa (84è), Marina Martínez (102ena) i Martina Rodiera (106ena) varen patir les conseqüències d’una primera prova fatan en la que tan sols 20 regatistes dels 107 varen creuar la línia d’arribada. També van afectar aquest grup fins a  tres sortides amb bandera negra.