diumenge, 9 de desembre del 2012

Bon paper de la flota blanenca d’Europe a la XLVI Setmana Nàutica d’Alacant-Copa d’Espanya

Els nostres representants en aquesta competició celebrada al Reial Club de Regates d’Alacant van anar des d’un lloc al podi fins a altres posicions més modestes però també de gran valor

El resultat més destacat dels blanencs el va aconseguir Paula Soler que va aconseguir un lloc al podi com a 3a juvenil femenina després de signar una 25a posició a la general. Una mica més enrere l’acompanyava Andrea Arribas que va acabar 13a de la categoria. Pel que fa a la categoria masculina, Albert Codinachs es va haver de conformar amb una sisena posició tot i realitzar un inici de regata espectacular amb una primera posició a la segona regata i dos segons a la tercera i quarta respectivament.

Aleix Subirà va anar de menys a més amb una 12a posició i Jaume Todó va acabar 15è amb una segona posició a l’última prova. Jordi Vives (20è) amb bon paper en alguna de les proves i Carlos Ordóñez (22è) molt regular al llarg de la copa, també van aconseguir posicions destacades a la classificació. L’últim representant blanenc, Marc Béjar (31è) aconseguia passar per sobre de regatistes amb més anys d’experiència a la classe tant a nivell nacional com català.

La Copa d’Espanya va tenir lloc en aigües del Reial Club de Regates del 6 al 9 de desembre en el marc de la XLVI Setmana Nàutica d’Alacant, durant la qual se celebren les proves de vela lleugera, creuer, rem i pesca. El català  Pau Schilt es va fer amb la victòria de manera incontestable en una primera part de la Copa marcada per les condicions meteorològiques i, en concret, pel poc vent que va permetre realitzar només 8 de les 12 proves programades.