divendres, 30 de març del 2012

Vicky Ivaylova i Anna Gimeno s’imposen amb autoritat al IV Empordà Sailing Meeting - IV Open l’Escala Accessible Campionat de Catalunya

La Vicky i l’Anna van ocupar els dos primers llocs al podi sense donar opció als altres regatistes. A banda de l’èxit esportiu, però, cal ressaltar que aquesta va ser la primera regata classificatòria per als regatistes d’escola que aspiren a entrar al circuit de competició. En Yago, en Ramon en Gerard van complir perfectament amb la seva tasca acabant totes  les proves.

El paper dels regatistes del Club de Vela Blanes va ser molt destacat i Lucas i Irene Casañé, David Ordóñez i Jordi Béjar van acabar entre els deu primers

El paper de la resta de regatistes també ha estat molt destacat, els germans Casañé (Lucas e Irene) es van situar entre els deu primers de la classificació, seguits molt de prop per l’altre tàndem de cracks, en David Ordóñez i Jordi Béjar, ambdós situats també a les 10 primeres posicions.

La resta de participants del nostre Club també van fer una molt bona competició, cadascú en la mesura de les seves possibilitats. I és que cal recordar que abans d’aconseguir posicions de podi, cal treballar molt en temes com la regularitat, l’estratègia, etc. Els nostres regatistes d’Optimist apunten bones maneres i tots van fer camí consolidant-se en la categoria i posant una bona base per a un futur prometedor en el món de la vela.

Enguany, la IV edició de l’Empordà Sailing Meeting ha unit forces amb l’Open de Vela Accessible, aplegant un centenar de regatistes en les diverses categories. Les condicions meteorològiques van acompanyar amb un bon sol i un vent de 15 nusos, ideals per a la navegació.