diumenge, 25 de març del 2012

La flota d’Opstimist agafa experiència internacional al Séléctive interligue Optimist Primtems, celebrat al Yacht Club Mauguio-Carnon (Costa Blava)

Fins a 13 joves promeses del Club de Vela Blanes ho van donar tot enmig dels 165 participants (45 Cat. Benjamins – 120 Cat. Minimes) que es van donar cita a aquesta regata primaveral

Malgrat les pobres condicions de vent, es van aconseguir disputar un total de cinc proves per a cada grup. Els representants del nostre Club van assistir-hi amb dos entrenadors (Sergi i Àlex) i una ‘expedició’ de pares que van aportar un suport vital per als joves esportistes.

A banda de l’adquisició d’experiència en el terreny internacional, els resultats esportius no van acompanyar massa i la majoria de regatistes es van quedar a la part mitja de la classificació. La millor classificada va ser Anna Gimeno (20ena), seguida en el grup de grans per Pau Chicharro (49è), David Ordóñez (98è), Lucas Casañé (114è), Marina Martínez (113ena), Irene Casañé (112ena), Jordi Béjar (82è), Jan Béjar (92è) i Gal•la Rodiera (79ena) van completar cinc proves, dues dissabte i tres diumenge.

Els més petits ho van fer al revés. Martina Rodiera (32ena), l’Aleix Manresa (42è), en Miquel Pérez (33è) i la Martina Casañé (30ena) varen completar tres proves dissabte i dues diumenge.

Destacar les excel·lents puntuacions d’alguns regatistes en determinades proves puntuals. Així, Anna Gimeno, a banda d’acabar 20a a la general, va aconseguir també una 7a i dos 9es posicions. Pau Chicharro va aconseguir una 9a posició a la 5a prova.