diumenge, 25 de març del 2012

La parella Albert Soley i Xavier Pérez representen al Club Vela Blanes al III Oopen Nacional Snipe que es va celebrar al RCN Santiago de la Ribera (Murcia)

La classe Snipe havia donat moltes victòries i prestigi al nostre Club i darrerament està tornant a agafar embranzida

Malgrat que la participació al III Open Nacional Snipe no es va saldar amb grans resultats, la bona notícia és l’arrencada en competició de la flota del Club de Vela Blanes en aquesta classe amb la intenció de tornar a assolir el nivell de lideratge que el Club de Vela Blanes hi havia tingut a nivell català.

La participació a la regata va ser destacable, amb un total de 108 embarcacions que van acudir a Santiago de la Ribera, a Múrcia, des de 16 països diferents per competir en una regata espectacular que va aplegar els millors esportistes de la classe. Entre ells, els campions de món, la parella brasilera Alexandre Paradela i Gabriel Kielin que van aconseguir la tercera posició, i el campió d’Espanya, el regatista de Lanzarote Rayco Tabares que juntament amb Oliver Herrera van quedar segons. El triomf va ser per als regatistes locals Paco i Marina Sánchez que s’han endut el triomf. En total, es van disputar 6 proves en unes excel·lents condicions de vent i una organització extraordinària.