dissabte, 3 de març del 2012

La XXXI Edició del Trofeu Príncep de Girona acaba amb bons resultats esportius malgrat la poca presència del vent

L’Immens (Alexandre Laplaza) i el Blouap Dos (Josep Mª Riera) es van situar al capdavant de la classificació en les classes de creuers RI1-2 i RI3 respectivament

El Trofeu Príncep de Girona és una de les competicions més antigues que organitza el Club de Vela Blanes. Els responsables del Club de Vela Blanes, a través del seu president Amadeu Nualart, van destacar al final de la competició el bon nivell esportiu que s’hi havia donat cita i la fita que representa per a una institució com el Club de Vela Blanes et fet d’haver organitzat un Trofeu com aquest durant tants anys.

Un total de catorze embarcacions van participar en aquesta edició del Trofeu i van realitzar les dues proves de què constava el Trofeu malgrat el poc vent.

En el grup RI-1 i RI-2, que competien junts, el triomf va ser per a l’embarcació Immens, d’Alexandre Laplaza, seguit de l’Executive Airlines-Tramendu, del regatista local Salvador Vieta, i amb Dimna, de Guillermo Diaz en tercera posició.

Al grup RI-3, el guanyador va ser el Blouap Dos, de Josep Mª Riera, seguit de l’Horus de José Mª Muñoz i amb el Glauc de Joan Enric Roqueta a la tercera posició.

Un cop acabada la prova de diumenge, es va procedir a la cerimònia de lliurament de premis que van repartir Amadeu Nualart, president del Club de Vela Blanes, Manel Jiménez de la Federació Catalana de Vela i Xavier Marcos, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes.