diumenge, 11 de març del 2012

El Club de Vela Blanes va acollir el VI Campionat Catalunya de Vela ACELL-Special Olympics

Blanes va ser diumenge dia 11 de març la capital catalana de l’esport adaptat ja que s’hi van disputar els Campionats de Catalunya en les modalitats de Bàsquet, Tennis i Vela.

El Club Vela Blanes va rebre les quatre tripulacions (2 de “Vela Sense límits” i 2 del C.E. El Vilar) que varen disputar 4 proves. Tots quatre equips varen aconseguir un primer lloc i tres d’ells van firmar un triple empat a 6 punts a la classificació que va acabar decidint-se a favor dels regatistes del C.E. El Vilar 1.

Els regatistes del C.E. El Vilar porten navegant amb nosaltres ara fa prop de tres anys, sota les ordres d’en Juanmi, en Joan Pibernat, José Luí Yubero i en Jordi Clopés. El “binomi” C.E. El Vilar i Club de Vela Blanes es va fer amb el Campionat de Catalunya en la primera de les vegades que organitza un esdeveniment d’aquestes característiques.

La festa va ser total. Prop de 500 esportistes de Special Olympics Catalunya varen gaudir d’una jornada de diumenge molt especial on el bon temps i les condicions meteorològiques, sobretot pels esportistes de la disciplina de vela, varen estar excepcionals (190ª-220ª amb 7/10 nusos de vent). De les 10 del matí i fins les 18:00h les activitats es varen dur a terme a la Ciutat Esportiva, el Club de Tennis i el Club Vela Blanes. Aquest esdeveniment esportiu va ser possible gràcies a la forta implicació que la població i les entitats esportives, com el Club Vela Blanes, tenen amb el moviment Special Olympics Catalunya i amb la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics).

El final de festa va tenir lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes on es va fer el lliurament de premis a les tres modalitats en competició. Un nodrit grup de representació de les diferents entitats (per part del Club de Vela Blanes el seu vicepresident Oriol Subirà) familiars i amics dels esportistes varen gaudir del resultat de la feina ben feta amb col·lectius que representen tot un moviment internacional ple de valors i sentiments.