dissabte, 17 de març del 2012

El Club de Vela Blanes presenta quatre embarcacions a la Lliga Solitaris + A-dos 2012

Els nostres representants a aquesta lligueta seran el Vol de Nuit de Stephane Azzoni, el Cala IV de Jordi Vilar, el Korrigan de Joan Balaguer i el Tossut Dos de Josep Peralta que ja han participat a la primera prova de les sis proves previstes, organitzada pel Club Nàutic Arenys

Els resultats van acompanyar de forma desigual als regatistes blanencs en aquesta regata d’un total de 16 milles. Així, el Vol de Nuit va fer un segon lloc en Solitari a només 1’30” del guanyador. Al Grup I de Creuers RI A-dos, el Cala IV aconseguia una 4a posició i el Korrigan acabava 9è, mentre que al grup II, el Tossut Dos acabava la regata en desena posició.

Els Clubs nàutics d’Arenys de Mar, el Balís i el Club Vela Mataró organitzen aquesta lligueta per creuers RI amb tripulacions reduïdes del Maresme. Amb un total de 6 proves al llarg d’aquest 2012, els creuers participants lluitaran en les modalitats de solitaris i a dos. Algunes d’aquestes regates queden incloses dintre del calendari social dels diferents clubs organitzadors. En aquesta prova es va registrar la participació de 6 iots de la classe Creuer RI Solitaris, 13 iots classe Creuer RI A Dos (Grup 1) i 15 iots classe Creuer RI A Dos (Grup 2).