dimarts, 19 d’abril del 2011

Sis regatistes del Club de Vela Blanes assisteixen a la 13º Torbole Europe Meeting

La competició va aplegar un total de 216 regatistes dels països nòrdics, Itàlia i Espanya de la classe Europa

El Circolo Vela Torbole, al llac Garda, va ser l’escenari els passats 15, 16, 17 i 18 d’abril d’aquesta competició, una de les regates més importants del calendari europeu i a la qual els esportistes del Club de Vela Blanes no podien faltar. Després de disputar 9 proves, la participació dels blanencs va ser acceptable donat l’altíssim nivell dels participants.
Dos regatistes, Aleix Subirà i Àxel Muñoz repetien a la competició, assolint un 57è i un 98è lloc respectivament. La resta de participants, que era la primera vegada que acudien a la Torbole, van assolir resultats a la primera meitat de la classificació. Així, Adrià Codinachs va assolir la millor classificació entre els blanencs, amb una 19ena posició. Jordi Vives va fer un 31è lloc, Dal Noguer un 39è i Carlos Ordóñez un 154è.
Aquesta 13ena edició de la Torbole ha seguit els passos de la de l’any anterior i també celebrat la seva 2a edició màster. A més, aquesta competició és una preparació perfecta pel campionat del món que el proper agost se celebrarà a Gravendona (Itàlia).