dilluns, 25 d’abril del 2011

Brillant paper dels regatistes del Club de Vela Blanes a la Copa d’Espanya de classe Europa celebrada al RCN Torrevieja

Els blanencs van destacar entre els 66 regatistes citats a Torrevieja del 21 al 24 d’abril

La prova ha estat l’escenari d’un nou gran paper dels germans Codinachs que se situen entre els 10 millors regatistes nacionals (Adrià, 4rt a la general, i Albert 6è a la general i 2on juvenil masculí). A més, Aleix Subirà va assolir un 8è lloc i David Gayando un 10è. Sumant-hi la primera volta de la Copa, celebrada a Alacant, Aleix Subirà puja fins a la 7ena posició general de la Copa.
Per altra banda, Jordi Vives (16è), Dal Noguer (18è) i Jaume Todo (20è) van mantenir la progressió regular a la qual ens tenen acostumats mantenint-se entre els 20 millors regatistes del global de la Copa.
En la categoria femenina, Júlia Subirà ha tornat a obtenir el millor resultat amb una 5ena posició entre les fèmines juvenils. El nivell general era molt alt, motiu pel qual ni Paula Soler ni Laia Tobella van poder destacar malgrat disputar la competició al màxim.
Respecte a la resta de regatistes del Club Vela Blanes en aigües llevantines, Carlos Ordóñez (34è) i Àxel Muñoz (40è) han estat, juntament amb l’Aleix Gimeno (45è) i en Narcís Corominas (59è), el gruix de l’expedició blanenca al RCN Torrevieja.
La segona prova de la Copa d’Espanya de la classe Europa de vela es va disputar en unes condicions excepcionals per a la navegació, fet que va permetre que es disputessin nou proves en unes condicions de vent d’entre 10 i 15 nusos. Amb aquesta segona prova dominada pels regatistes del RCN de Dénia es tanca la Copa d’Espanya 2011.