dijous, 28 d’abril del 2011

El Club de Vela Blanes rep novament el premi Vela de Platí

La distinció rebuda aquest 2011 de part de la Federació Catalana de Vela, és un reconeixement als clubs que disposen d’Escola de Vela reconeguda per la Federació i premia els mèrits no només esportius, sinó també pedagògics i de divulgació de la vela durant la campanya 2010.

El Club Vela Blanes ha estat distingit des de 1993 amb la vela d’or de la Federació, i a partir del 2007 amb la de Platí.
Per aconseguir aquest guardó per quart any consecutiu, el Club Vela Blanes no ha parat en la seva activitat esportiva en els diferents àmbits: competitiu, lúdic, d’ensenyament i, enguany també, de forma continuada, amb vela accessible per a col·lectius amb discapacitats.
El 2010 ha estat un any de força activitat. A les competicions ja habituals, s’hi han sumat els convenis amb l’Àrea d’Ensenyament de la població, i de poblacions veïnes. CEIPS i INS han suposat un nou rellançament de la vela escolar que mai el Club Vela blanes ha deixat de tenir en compte.
L’Escola de Vela del nostre Club ha continuat realitzant la seva tasca pedagògica tot implantant una filosofia d’equip i enguany amb un marcat caràcter de “consciència ecològica”.
El respecte pel medi ambient que els seus alumnes han treballat aquest 2010 passat, en els diferents tallers, en són una prova.