dilluns, 11 d’abril del 2011

Els regatistes locals s’imposen al Trofeu Primavera N-2 de Classe Europa

Els dies 9 i 10 d’abril, 52 participants van prendre part en aquest Trofeu disputat enmig de molt bones condicions meteorològiques, però poc vent.

Els regatistes blanencs van ocupar les quatre primeres posicions a la categoria masculina. Així, Aleix Subirà (1er), Albert Codinachs (2n), Adrià Codinachs (3er) i Jaume Todo (4rt), van ser els protagonistes del Trofeu. En categoria femenina, Júlia Subirà va pujar fins a la 3era posició.
Pel que fa a la resta de regatistes del nostre Club, cal destacar l’extraordinària l’actuació de Carlos Ordóñez, (7è de la general) tot just darrera de regatistes ja consolidats a la flota. Darrera d’ell un David Gayango (8è), que tot just surt d’una lesió i un Jordi Vives (13è) que ha adquirit mol ràpid la filosofia d’equip de la flota blanenca. Darrera seu s’hi van situar Miki Hueto (21è) i Àxel Muñoz (40è).
Pel que fa a les noies, Laia Tobella (24ena) va ser molt regular durant les dues proves a l’igual que la Paula Soler (31ena) i Júlia Vilas (39ena). Totes elles han completat la classificació dels regatistes del Club en aquesta nova edició de la ja clàssica prova primaveral.