diumenge, 24 d’abril del 2011

Àlex Brugarolas i Joan Pibernat participen al Campionat d’Espanya de 420 celebrat al RCN Gran Canària

Els resultats que els regatistes del Club de Vela Blanes van aconseguir es poden qualificar de satisfactoris donat el bon nivell de les 66 embarcacions participants.

Àlex Brugarolas i Joan Pibernat van quedar 18ens de la general i 7ens sèniors tot i la bandera negra que van rebre en la tercera prova. Malgrat la 6ena i 7ena posició a les proves 6 i 9 respectivament, la dura competència de la resta de parelles regatistes en aigües de l’Atlàntic els va impedir assolir una classificació millor.

Per la seva banda, l’exregatista del CVBlanes, Luci Brugman, va assolir un lloc al podi en categoria femenina.
El club amfitrió, el RCN de Gran Canària, va rebre les felicitacions de tots els assistents per l’èxit d’e l’organització i els resultats dels regatistes locals en aquesta prova del Campionat d’Espanya de la classe 420. Es dóna la circumstància que al mateix Club s’hi ha celebrat recentment Copa d’Espanya de la classe Snipe i la de Làser 4.7.
Èxit també català en la categoria de les noies. La parella del CN Balís: Bàrbara Cornudella i Sara López van recollir els trofeus corresponents a les campiones femenines.