divendres, 7 de gener del 2011

Els millors regatistes de les classes Europa i 420 es van donar cita a l’International Grand Prix Vila de Blanes 2011

La competició, organitzada pel Club de Vela Blanes, es consolida com una les regates clàssiques del calendari i s’estudia fer-hi algunes incorporacions per donar-li encara més relleu

L’International Grand Prix Vila de Blanes és, com sempre, la primera gran cita de l’any. Enguany, del 2 al 5 de gener, va congregar als millors regatistes juvenils de les classes Europa i 420 a la badia de Blanes. De cara al futur immediat, s’està estudiant la possibilitat d’incorporar-hi una nova classe, la twenty-niner, que és una de les classes en ascens en aquest moment a nivell europeu. Aquesta incorporació, tal i com va destacar el vicepresident i Comodoro del Club, Oriol Subirà, ajudaria a donar relleu internacional a la prova.
L’international Grand Prix Vila de Blanes ha estat puntuable pel Campionat de Catalunya de la Classe Europa i ha registrat uns nivells de participació molt bones. En total, 127 esportistes hi han participat entre les dues classes: 50 en 420 (25 tripulacions) i 77 en Europa. A banda de regatistes catalans, valencians i balears, també han acudit a l’edició d’enguany de la competició esportistes de Bèligca, França, Regne Unit, Dinamarca, Suècia, Alemanya i Polònia.