diumenge, 23 de gener del 2011

Bon paper dels regatistes d’Optimist tan en el grup 1 com el grup 2 al trofeu de la Festa Major de Salou 2011

La competició combina el factor esportiu amb l’acció solidària, fet que mereix la felicitació de tots els components del Club de Vela Blanes

Els dies 22 i 23 de gener els dos grups d’Optimist del Club de Vela Blanes van anar fins a Salou per participar al Trofeu de la Festa Major de la població.
En el grup 1, la Vicky Ivaylova va fer podi (2a CAT.B) després de col·locar-se en 6ena posició de la general del Grup 1. Per la seva banda, l’Anna Gimeno també va fer un paper molt destacat en situar-se força amunt de la taula després d’una primera i cinquena proves molt meritòries en les quals va acabar en 20ena i 19ena posició, respectivament. En Marc Béjar i en Pau Chicharro van completar les cinc proves realitzades, a l’igual que l’Ariadna Béjar. Tots tres van acabar en posicions molt properes els unsdels altres a classificació. Una mica per sota quedava la Irene Casañé que encara no ha agafat el seu millor moment de forma tot just començat l’any.
Pel que fa al Grup 2, cal destacar la molt bona actuació d’en Lucas Casañé que va situar-se 11è de la general. També va ser destacat el resultat de’n Jan Béjar que amb un 20è lloc (un 13è a la quarta regata!), va acabar tres llocs per davant de David Ordóñez. La Gal·la Rodiera va acabar 35ena de la general i 16ena de la cinquena prova, demostrant el seu enorme potencial. La participació en aquest grup la tanquen Jordi Béjar i Martina Rodiera, joves promeses del nostre club que ben aviat començaran a donar-nos bones notícies.
El Trofeu de Festa Major de Salou 2011 va convocar rop de 150 regatistes(70 participants Optimist G1 i 78 participants Optimist G2). Enguany, l’objectiu de l’organització era també solidari, i s’havia proposat recollir aliments de primera necessitat (arròs, pasta, llegums, oli...) per ser lliurats a la parròquia de Santa Maria del Mar encarregada de repartir-los entre la gent més necessitada de la població. El Club Nàutic Salou, va realitzar una crida a clubs i regatistes participants en el trofeu per participar a la iniciativa i des del nostre Club no podem fer sinó que agrair-los i felicitar-los la iniciativa.