divendres, 7 de gener del 2011

Albert Codinachs guanya l’International Grand Prix Vila de Blanes 2011 en classe Europa

En 420, la victòria va ser per a la parella francesa formada per Jennifer Poret i Louise Chevet

El títol d’una de les proves més prestigioses que organitza el Club de Vela Blanes durant l’any s’ha quedat a casa gràcies a la bona actuació durant tota la regata d’Albert Codinachs, que ja fa temps que s’ha consolidat com un dels millors regatistes juvenils de la classe a nivell internacional. El podi de la classe el completen el francès Sylvain Notonier i el suec David Kölby.
Albert Codinachs, actual campió d’Europa juvenil, s’ha mantingut en la seva primera posició a les classificacions tot i que en la quarta prova el danès Tobias Hemdorff, subcampió del món de la classe, s’ha col·locat a només un punt del blanenc, en la última prova ha baixat a la quarta posició i Codinachs ha pogut mantenir-se al capdavant.
En 420, la parella francesa Jennifer Poret i Louise Chevet ha aconseguit el primer lloc. Tot i l’estreta persecució de les catalanes, Bàrbara Cornudella i Sara López, que han aconseguit avançar-les en la última prova, Poret i Chevet s’han mantingut i han deixat la segona posició a les catalanes. El podi el tanca la parella francesa formada per Martin Aumont i Paul Davisard. El Club de Vela de Blanes assoleix una dotzena posició en 420 amb els regatistes Àlex Brugarolas i Joan Pibernat.