dissabte, 8 de gener del 2011

El Club de Vela Blanes inicia l’any amb un èxit d’organització i esportiu amb l’International Grand Prix Vila de Blanes

En total, 127 esportistes hi van participar, provinents de més de set països diferents. En 420 van competir-hi 25 tripulacions i en Europa 77. A més a més, en el terreny esportiu, Albert Codinachs es va aencarregar d’arrodonir la competició amb una victòria merescuda i treballada.

L’International Grand Prix Vila de Blanes és un dels punts àlgids del calendari de competició del Club de Vela Blanes. La primera regata de l’any va aplegar, en la present edició, esportistes catalans, valencians i balears, també han acudit a l’edició d’enguany de la competició esportistes de Bèligca, França, Regne Unit, Dinamarca, Suècia, Alemanya i Polònia.

Moltes són les persones i els estaments involucrats en l’organització de la prova, de manera que cal fer una felicitació col·lectiva a tots aquells que hi prenen part i que hi esmercen energies i il·lusió. Una part del reconeixement de la prova és el fet que sigui prova puntuable per al Campionat de Catalunya de classe Europa. Per cert, que també en aquest àmbit el podi va estar dominat pels regatistes locals tan en categoria masculina com femenina.
De cara a les properes edicions, i tal i com s’ha esmentat des de l’organització, s’està estudiant quina ha de ser l’evolució de la competició, que podria anar encaminada a obrir la participació a noves categories emergents a Europa com ara la Twenty-niner.