diumenge, 5 de setembre del 2010

Pòdium blanenc a la IX Atena Regata en categoria Europa i bons resultats en Optimist

La cita de l’Escala va tenir lloc el 4 i 5 de setembre , i és la que tradicionalment obra el circuit català de regates

La nova temporada gairebé no podia començar millor per als regatistes del Club de Vela Blanes que van acudir a la IX Atena Regata, organitzada pel CN l’Escala i a la qual van acudir 38 participants de classe Europa i 48 més en Optimist (Cat. A, B i C)

En classe Europa masculina, Albert Codinachs, Adrià Codinachs i Aleix Subirà van ocupar el pòdium sencer. En fèmines, Júlia Subirà i Paula Soler es feien amb la 2a i 3a posició respectivament.

David Gayango i en Jaume Todo feien pujar a 6 els regatistes blanencs entre els 10 primers de la classificació. Aleix Gimeno, Àxel Muñoz, Carlos Ordóñez (debutant en la categoria amb una 23ena posició molt esperançadora) Laia Tobella i Narcís Corominas completaven l’expedició blanenca.

En Optimist cal destacar la meritòria 4a posició a la general de l’Anna Gimeno i el tercer lloc de David Ordóñez, que el va fer mereixedor de trofeu. La resta dels regatistes de la classe infantil, els Marc, Ariadna, Jordi i Jan Bèjar i en Pau Chicharro, la Irene i en Lucas Casañé van iniciar també amb molt bon peu la temporada a les ordres del nou entrenador Àlex Brugarolas.

Aquest 2010 la regata de dissabte i diumenge va aplegar en un mateix camp de regata a les classes Optimist, Europa i la categoria Open, orientada a obrir la regata al màxim nombre de navegants possibles. Mentre que pels regatistes més petits (Optimist) era una cita vàlida de cara al sistema d’ascens del Grup 3 al 2 per a tots els regatistes de la zona nord (Girona) pels Europes va ser el moment de posar-se a punt per el Campionat d’Espanya que tindria lloc el cap de setmana següent a Eivissa.

A nivell esportiu, tots els regatistes van poder disputar les sis proves programades pel cap de setmana en unes condicions de vent d’entre 8 i 13 nusos.