dissabte, 11 de setembre del 2010

Els èxits dels navegants del Club de Vela travessen fronteres

En aquest cas, també hem de felicitar a Victoria Hinkovska que ha aconseguit pujar al podi de la 43 Municipality of Bourgas Balkan & Open Sailing Championship

Aquesta competició ha aplegat els millors regatistes dels Balcans en les classes RS:X, 470, Finn, Làser Standart, Làser Radial i Optimist. La cita va tenir lloc a Bourgas, en aigües del Mar Negre, del 6 a l’11 de setembre.

La nostra regatista Victoria Hinkovska ha aconseguit el bronze dintre de la categoria femenina d’Optimist en una competició que aplegava 75 regatistes de diferents països (Macedònia, Bulgària, Romania, Turquia i Sèrbia) i que varen disputar un total de 8 proves. La Vicky va aconseguir situar-se 18ena classificada de la general i consolida així la bona progressió iniciada a l’agost quan va aconseguir el Campionat de Bulgària.

Del 6 a l’11 de Setembre d’aquest 2010 ha tingut lloc a Bourgas (Bulgària) un dels campionats més esperats de vela lleugera a la part més oriental d’Europa. Fins a 6 classes () han aconseguit reunir quasi 150 embarcacions al Mar Negre.
La Vicky al pòdium de terres balcàniques.