divendres, 3 de setembre del 2010

El Zeta de Jaume Mercader acaba quart a la XXI Regata Mare Nostrum

La regata, la darrera del Campionat d’Espanya per a les categories Solitaris i A2 de creuers, va tenir lloc del 27 d’agost al 3 de setembre

L’embarcació de Jaume Mercader, el Zeta, va començar la regata als primers llocs però les inclemències meteorològiques i els problemes tècnics amb l’Spi el van anar endarrerir fins a la quarta posició tot i l’excel•lent darrer tram de tornada que va realitzar.

La sortida de la regata va tenir lloc el dia 27 d’agost i els regatistes afrontaven un recorregut d’unes 450 milles sense parar sortint del Garraf, voltant les illes Balears deixant-les a estribord i tornant al Garraf. L’arribada va ser el 3 de setembre.

Les inclemències del temps van marcar el desenvolupament de la regata degut al temporal de NE al Golf de Lleó.

Per altra banda, les regates del Trofeu Social d’Estiu de creuers van finalitzar amb la victòria del Cala IV, de Jordi Vilar.

De les quatre regates programades (dies 4, 11, 18 i 25 d’agost), només se’n van poder dur a terme dues.