dissabte, 11 de setembre del 2010

Albert Codinachs aconsegueix un nou èxit esportiu per al del Club de Vela Blanes al campionat d’Espanya juvenil de la Classe Europa

La competició va tenir lloc del 8 a l’11 de setembre a Eivissa, i en ell l’Albert va aconseguir-hi el subcampionat d’Espanya

El regatista del Club de Vela Blanes Albert Codinachs ha continuat aconseguint grans fites esportives després de fer-se amb el campionat d’Europa i de Catalunya. Aquesta vegada ha esta el subcampionat juvenil d’Espanya de la classe Europa.

El Club de Vela Blanes també va acudir al Campionat d’Espanya amb un total de deu regatistes que van fer un bon paper en la classificació general com van ser Aleix Subirà (9è), Jaume Todó (10è) i Davig Gayango (11è). En la categoria femenina d’Europa, la primera classificada del Club de Vela Blanes ha estat Júlia Subirà que ha et un 5è lloc com a Júnior Femenina i un 37è lloc de la general. Destaca també la meritòria 35ena posició de Carlos Ordóñez, que era a la primera competició d’aquest nivell que realitzava a la classe Europa després de deixar Optimist.

En total, 77 regatistes competien al Campionat d’Espanya, provinents de les federacions andalusa, balear, valenciana i catalana. També van participar a la competició esportistes internacionals portuguesos i francesos que van disputar un total de 12 proves.