dimecres, 22 de setembre del 2010

Aleix Gelabert fa una quarta posició a la III Regata Mini Empúries – CN L’Escala, Campionat d’Espanya classe Mini 6.50 i Copa de Catalunya.

Del 15 al 21 de setembre, Aleix Gelabert acompanyat del campió de l’any passat, Ricardo Terrades, van participar en aquesta regata en la categoria de prototips

L’edició d’enguany d’aquesta regata la van dominar els francesos i l’Antaas-unamoscaenmisopa.com ha estat la segona embarcació espanyola en la classificació, a la quarta posició malgrat els problemes previs al començament de la regata. L’Aleix va patir una avaria just abans de la regata que el va obligar a dur a terme feines de reparació de la nau durant pràcticament tota la nit anterior a la sortida. Tot i aquests inconvenients, l’Aleix va afrontar els tres dies de navegació a partir de les 12:32 del dissabte 18 de setembre, arribant a la meta el dia 21 a les 02:14h després de voltar l’illa de Menorca per estribord.

En total, 42 regatistes van participar a la competició de les quals 21 embarcacions eren Mini 6.50, 7 eren Prototips i 13 Sèrie procedents d’Espanya, França, Itàlia, Suïssa i Alemanya. El recorregut, de 300 milles nàutiques, es va fer unes condicions de vent d’uns 42 nusos (en el moment de la sortida).