diumenge, 4 de maig del 2014

Carlos Ordóñez es proclama subcampió de la Copa Espanya 2014 a la classe olímpica Finn

La regata es va celebrar de l’1 al 3 de maig al pantà d’Entrepeñas, on els representants blanencs van dur-hi a terme una gran actuació

El final de la regata va ser d’una emoció màxima i Carlos Ordóñez es va proclamar subcampió amb tan sols un punt d’avantatge sobre el tercer. A més, va acabar la regata com a primer classificat juvenil. Per la seva banda, Àxel Muñoz va acabar quart i  va ser el segon classificat juvenil. Els dos blanencs apunten maneres dintre de al categoria i tot fa pensar que els hi espera un gran futur.

Fins a 17 regatistes provinents de Galícia, Andalusia, Castella, Cantàbria i Catalunya es van donar cita a Entrepeñas per disputar aquesta Copa d’Espanya. Tot i que Finn és una categoria en la que hi naveguen regatistes molt experimentats, els blanencs va presentar la seva candidatura a ser la propera generació de grans figures.

Pel que fa a la regata, el vent va impedir que se celebressin les regates del primer dia mentre que va afavorir-ne la celebració la resta de jornades. El pont de maig va ser l’escenari d’una regata intensa i emocionant en la que, per altra banda, es va poder comprovar el gran ambient que regna a Finn.