diumenge, 11 de maig del 2014

Bona participació blanenca a la Regata Optimist Estartit 2014

Tot i que la regata era d’ascens per al Grup 3, tots els regatistes d’Optimist del Club de Vela Blanes van acudir a la cita per gaudir d’un bon cap de setmana de competició i, en molts casos, obtenir bons resultats.

Així, els regatistes del Grup 3 realitzar quatre proves al llarg del cap de setmana al llarg de les quals van destacar diferents membres de la nostra flota. Guillem Manresa va acabar amb una meritòria 3a plaça després de signar fins i tot una primera posició en la tercera regata. Emma Cabré també va brillar en signar la 5a posició general i 1a noia del Grup 3. 

El gruix de l’equip de regates de la classe Optimist del Club Vela Blanes, va desplaçar-se al CN Estartit per participar en una nova regata d’ascens pels regatistes del G3. En un cap de setmana de forts vents els grups 1 i 2 varen completar 5 proves, mentre que el grup 3 va fer 4.

Als grups 1 i 2 també es van recollir bons resultats. Al Grup 1, Martina Casañé va acabar 9a i 4a de la categoria B mentre que Miquel Pérez va acabar 13è i 7è també a la Categoria B.

Al grup 2, Ramón Ràmia va acabar 18è seguit de Dani Cabré a la 19a posició després de fer, tots dos, una regata molt regular. Cal no oblidar la meritòria actuació de Martina Rodiera que v acabar 20a i Gerard Pérez, que va fer una 23a posició, ambos marcant bons parcials i fent el seu camí dintre de la categoria.