diumenge, 4 de maig del 2014

Representació blanenca en les categories Optimist, 420, Europe i RSX a la 27 Setmana Catalana de la Vela celebrat a Cambrils

Nutrida participació blanenca repartida per varies classes en aquesta 27ena Setmana Catalana de Vela.

Aquesta competició va aplegar més de500 regatistes de 33 clubs catalans que han competit en 16 categories fent d’aquest esdeveniment una autèntica festa de la vela que, a part de la dimensió competitiva, s’ha convertit en un acte social que ha mobilitzat a més de 100 voluntaris i una seixantena de persones a l’organització.

En Optimist, Martina Casañé va acabar 33a en fer un trofeu en què va fer una bona actuació dintre del Grup 1. Per la seva banda, al Grup 2, Dani Cabré (23è) i Aleix Manresa (50è) van rebre les conseqüències negatives de no poder disputar cap prova durant el primer dia.

Afegeix la llegenda
A la classe Europe, Marina Martínez va signar la 19a posició i David Ordóñez la 23a, realitzant una prova que confirma la seva millora en la categoria.

A 420, la parella Sarquella/Chicharro van fer una bona regata i van acabar 7ns mentre que Anna  Gimeno i Irene Casañé  van finalitzar en 8a posició, disputant una emocionant regata en què van competir molt entre ells. Per altra banda, el tàndem Lucas Casañé/Marc Béjar van acabar 10ns mentre que els germans Jordi i Jan Béjar van finalitzat 13ns.

Finalment, en la categoria RSX, Luís Camacho va acabar 5è tot i disputar només una prova, deixant clar que és un dels regatistes del Club Vela Blanes a tenir en compte al mundial de Raceboard del més de setembre que tindrà lloc a Blanes.