diumenge, 11 de maig del 2014

Alba Bou i Júlia Subirà continuen agafant experiència internacional, en aquesta ocasió al Garda Trentino Olympic Week -1st leg Eurosaf Champions Sailing Cup Fraglia Vela Riva

Les aigües del llac Garda, a Itàlia, van ser novament l’escenari en què es van donar cita les millors tripulacions europees de 470W

Novament Alba Bou i Júlia Subirà han participat en una de les grans regates europees de la categoria en la que treballen per competir en els propers jocs olímpics de Rio. Tot i acabar 12s a la classificació general, el treball de les dues regatistes per escalar posicions al llarg de la competició va ser impressionant. 
continuat 12enes) varen participar en aquesta regata i només 7 punts les va separar de disputar la Medal Race. Amb un primer dia amb vent irregular, la segona jornada va rebre les regatistes blanenques amb vents típics de la zona de fins a 20 nusos, situant-se la parella del CVB en 13è lloc. Finalment, Alba i Júlia van escalar una posició en les darreres dues jornades. La parella va completar 8 proves, millorant els seus resultats el dos últims dies de competició.
La competició celebrada al llac Garda va comptar també amb la participació de 12 categories olímpiques, 300 embarcacions i 500 regatistes de més de 50 països.