diumenge, 18 de maig de 2014

Gran participació i bons resultats de les flotes blanenques d’Optimist, Europe, 420 i Finn a la Medsailing Meeting 2014

L’edició d’enguany d’aquesta prova va ser una gran festa de la vela amb unes 350 embarcacions en aigües del CN Balís i un dia primaveral que va acompanyar molt la regata

Els regatistes blanencs van donar bona mostra del seu potencial amb uns resultats especialment bons en el cas de Carlos Ordóñez, que es va proclamar campió de Catalunya de Finn de forma incontestable. Tres podis més en Optimist i 420 el van acompanyar. 

A banda de Carlos Ordóñez, la classe Finn va poder veure la bona actuació d’Àxel Muñoz, que va acabar quart després de realitzar dues grans regates. 
En Optimist, el Grup 2 és el que va recollir millors resultats amb dos podis de Dani Cabré (7è a la general i 3er a la categoria C) i Martina Rodiera (13a a la general i 3a a la categoria B). Els van seguir Ramón Ramià (8è) que va realitzar dos segons llocs i va quedar a un pas del podi de la categoria A. Per la seva banda, Gerard Pérez (31è). 

El Grup 1 d’Optimist també va realitzar una bona actuació encapçalats per Martina Casañé (53a), Miquel Pérez (69è) i Gal.la Rodiera (71ena) que varen realitzar una regata a un nivell competitiu alt completant sis proves.

Marina Martínez va participar en totes les 5 proves disputades  de la classe Europe acabant com a 3a classificada a la categoria sub-20 mentre que David Ordóñez va començar a donar mostres de les seves possibilitats a la categoria acabant 18è i realitzant una de les seves millors actuacions des de que competeix a la categoria.

En 420, el tàndem Anna Gimeno i Irene Casañé van acabar novenes a la general i van pujar al podi com a terceres femenines. També es pot qualificar de molt bona l’actuació de Miquel Sarquella i Pau Chicharro, que van acabar 7ns a la general i 3rs a la categoria sub-19.
Per darrera seu, Lucas Casañé i Marc Béjar (8ens) varen finalitzar les 5 proves disputades entre els deu millors. Tancant l’equip de 420 blanenc, els germans Jan i Jordi Béjar (11ens) varen lluitar de valent fins a l’últim moment per acabar dintre dels 10 primers.