dimarts, 7 de gener del 2014

Xavier Manresa és el nou comodor del Club de Vela Blanes

Manresa substitueix Oriol Subirà que continua a l’entitat com a vicepresident de la junta. 

Xavier Manresa està vinculat amb el club des de fa 4 anys, ja que els seus fills practiquen la vela i des de fa un any és membre de la junta. 

El nou comodor ha assegurat que “a partir d’ara el meu objectiu és ajudar al club, invertiré les hores que facin falta per  aportar el meu gra de sorra en la millora del CVB, que  malgrat que el alguns es pensen, no és un aparcament de barques,  és un lloc a on esdevenen nombroses activitats relacionades amb la pràctica de l’esport de la vela. En aquest sentit, el club està fent una important tasca en els darrers anys. En aquests inicis en el nou càrrec, és molt important per a mi tenir la col·laboració de l’Oriol Subirà”.

La junta del club de vela va oferir el càrrec de comodor a Xavier Manresa per considerar-lo una persona molt emprenedora i que dóna una entrada d’aire fresc , noves energies i iniciatives a l’entitat. Xavier Manresa ha valorat molt positivament el funcionament del club, assegurant que “ tinc molt clar que hi ha una  molt bona dinàmica consolidada que s’ha de mantenir, però,  treballaré per si és possible augmentar i millorar molts aspectes”.

Oriol Subirà ha deixat la responsabilitat de comodor del CVB per dedicar-se a un nou càrrec com és el de  secretari Nacional de la classe Europe.