dissabte, 4 de gener del 2014

Les obres permetran millorar la connexió del Club amb la Vila de Blanes

Seguint la voluntat del Club d’obrir-se encara més a la vila que l’acull, les obres preveuen l’obertura de 5 accessos (un més que fins ara) que permetran salvar de forma més fluïda i accessible el desnivell existent entre el passeig i les instal·lacions del Club

També hi ha prevista una passera que connectarà el Club amb el passeig que anirà des del Passeig Marítim al mar i que acabarà amb un mirador al costat de l’aigua. Aquesta és una de les principals novetats de l’obra, ja que és una iniciativa a part del projecte de l’ampliació de concessió, que ha estat proposada i serà finançada des del Club de Vela amb l’objectiu d’oferir un nou atractiu visual i turístic a la vila de Blanes.
El projecte que s’està executant representarà una millora substancial pel propi Club i per Blanes, que tindrà les instal·lacions del Club de Vela a l’abast i perfectament accessibles, amb tot el que això implica pel que fa a l’atractiu turístic i al benefici cívic i social. És a dir, amb aquesta millora dels accessos es vol afavorir la bona relació entre els blanencs i blanenques i Club, ja sigui per aprofitar els seus equipaments per al lleure com els de tipus lúdic i esportiu. Amb l’arranjament de la passera anar al Club de Vela Blanes serà més fàcil que mai.