dimecres, 8 de gener del 2014

Les regatistes de la classe 470 femení del Club Vela Blanes, Alba Bou i Júlia Subirà, actuals campiones d’Espanya, han estat a la presentació de l’Equip Olímpic Espanyol de Vela

L’acte s’ha fet aquest dimecres dia 8 de gener a Madrid, a la seu del Consejo Superior de Deportes.

La presentació de l’Equip Olímpic Espanyol de Vela ha estat presidida per Miguel Cardenal i el president de la Real Federación Espanyola de Vela, José Angel Rodríguez. 

Les regatistes de la classe 470 femení del Club Vela Blanes, Alba Bou i Júlia Subirà, actuals campiones d’Espanya, han estat presents a l’acte com a integrants de l’equip nacional aspirant a representar Espanya a les Olimpíades de Rio de Janeiro 2016.
L’any 2013 ha estat extraordinari per la parella del Club de Vela Blanes, que ha fet doblet (Copa i Campionat d’Espanya) en una campanya que ha rellançat a les blanenques dins la candidatura de l’Equip Olímpic Espanyol.
Alba Bou i Júlia Subirà, incloses dins el Projecte Rio de la FCV, han portat a terme un any intens i productiu que les va portar a guanyar la Copa d’Espanya el mes març a Cadis dins la Setmana Olímpica Andalusa, a aconseguir la segona plaça com tripulació femenina al 44 Trofeu SAR Princesa Sofia a Palma el mes d’abril, a participar als Mundials al SRR-Societe des Regates Rochelaises i al  44ème Grand Prix de l’Armistice (França). Han finalitzat l’any a Canàries participant a la Setmana Olímpica i a Palamós (CV Palamós) en la 38th GAES-Christmas Race, a on van aconseguir de forma merescuda el Campionat d’Espanya de la classe.