dissabte, 1 de juny del 2013

El Club de Vela Blanes posa en funcionament, juntament amb 12 ports més de la Costa Brava, el Sailing Costa Brava – Fortait posen en funcionament el “SAILING COSTA BRAVA- FORFAIT 7 AMARRATGE JULIOL 2013”

Exclusivament durant el mes de juliol es podrà gaudir d’una espectacular oportunitat per amarrar i realitzar una estada en alguns dels ports de la Costa Brava adscrits a la promoció durant 7 dies

Aquesta iniciativa permet realitzar estades en diferents ports de la Costa Brava gaudint dels seus encants en unes condicions i preus inigualables. 

L’Estada màxima de l’embarcació en cada un dels ports  adscrits a la promoció és de 3 dies per forfait i port, ja siguin contractats de manera seguida o alterna. 
El forfait serà personal i intransferible tan per l’embarcació com per client indicats en la compra.
El Forfait dona dret a amarrar l’embarcació indicada durant un període de 7 dies. 
El còmput de cada dia serà de les 12 del migdia i acabarà a les 12 del migdia del dia següent. L’estada en l’amarratge serà designat per la Direcció del port adscrit amb qui s’haurà de signar el corresponent contracte de transeünt, presentant el documentació de la titularitat de l’embarcació i assegurança vigent, exhibint el Forfait vigent. 
Trobareu més informació i la forma de contractació del “SAILING COSTA BRAVA- FORFAIT 7 AMARRATGE JULIOL 2013” al web de l’Acpet – www.acpet.es