diumenge, 2 de juny del 2013

Quatre regatistes de la classe Europe del Club de Vela Blanes al 4rt Gran premi del Masnou

La competició va comptar amb 17 inscrits que no van poder disputar cap prova el diumenge per manca de vent

Jordi Vives va assolir la millor posició acabant 4rt tot i haver marcat un OCS. Carlos Ordóñez (8è) i Marc Béjar (11è)  també van marcar-ne un i, com que no van poder descartar cap prova, es van veure penalitzats a la classificació definitiva. Jan Béjar va fer una molt bona regata tot i ser pràcticament nou a la categoria i va acabar 13è.
La conjunció entre condicions meteorològiques i el fet d’haver sortit abans d’hora i haver marcat l’OCS va impedir que tres dels quatre representats blanencs assolissin millors resultats en aquesta regata.