diumenge, 2 de juny del 2013

Vicky Ivaylova es proclama novament campiona absoluta del V Carla de Bulgària Roses Beauty- XXXIX Vila de Blanes Optimist Regata

Pel que fa al Campionat de Catalunya del Grup 3, els regatistes blanencs Dani Cabré i Ramon Ramia van quedar 3er i 5è respectivament i juntament amb Gerard Pérez (9è) i Guillem Manresa (53è) s'han fet mereixedors de l'ascens al Grup 2 del circuit català de la classe Optimist

Durant els dies 1 i 2 de juny es van disputar el XXXIX Vila de Blanes Optimist Regata, la competició més antiga de la classe Optiist a Catalunya i que va consistir en la disputa simultània del Campionat de Catalunya (regatistes del Grup 3) i el V Carla de Bulgària Roses Beauty per als regatistes dels Grups 1 i 2.

Després de dos dies de competició i de disputar-se cinc de les sis proves previstes, Vicky Ivaylova va proclamar-se guanyadora absoluta d’una regata que va liderar gairebé en totes les proves marcant 4 primeres posicions i una segona. La van acompanyar al podi Lucas Casañé (Club de Vela Blanes) i Pol Àvila (CV Palamós).

Per als regatistes del Grup 3, aquesta prova era el campionat de Catalunya. La classificació en aquest grup l’han encapçalat Pere Pericot (CV Palamós), Keylor Miranda (CN Cambrils) i Dani Cabré 8CV Blanes).
La Vila de Blanes Optimist Regata és la prova més antiga de Catalunya en la categoria Optimist i, tal i com ha destacat el president del Club de Vela Blanes, Amadeu Nualart, “ha estat i és un punt de referència en la tasca de promoció de la vela i els valors que li van associats entre els joves esportistes del nostre país”.