dimarts, 25 de juny del 2013

Les obres de la dàrsena han començat a bon ritme però de forma controlada per afectar el mínim l’activitat de l’estiu

Durant la festa major de Blanes, les obres s’aturaran completament per evitar interferir en l’activitat d’aquests dies i fins al 26 d’agost es reduirà al mínim possible per evitar el trànsit de camions

Les actuacions a realitzar en el marc de la nova concessió i adjudicades a l’empresa COPISA es van iniciar el mes de juny i a hores d’ara ja s’han enderrocat el moll central i moll de ponent. Pel que fa al primer, s’ha executat la demolició. Pel que fa al segon, s’ha enderrocat l’espatller i s’ha generat l’accés a l’obra. 

A partir de la festa i fins el 26 d’agost, l’activitat de les obres es reduirà al mínim i es concentrarà en aquelles activitats que no requereixin una aportació massiva de materials, per minimitzar el trànsit de vehicles pesants. No es realitzarà cap activitat que requereixi un tràfic regular de camions. Degut a això, s’ha decidit posposar unes setmanes l’inici de la construcció dels molls de formigó i aquelles activitats que requereixen una aportació externa d’escullera, tant per evitar el trànsit de camions banyera carregats amb material de cantera, com per evitar que l’aigua de bany s’embruti, fet que afectaria la qualitat de les instal·lacions en els mesos en què més s’utilitzen.