diumenge, 26 de maig del 2013

Cap de setmana dur per la flota d’Optimist del Grup 1 i 2 al Campionat de Catalunya disputat a l’Hospitalet-Vandellós

Els blanencs no van aconseguir destacar entre els gairebé 200 regatistes dels dos grups que van acudir a la competició

Les condicions meteorològiques dures i contrastades, i les exigències de dos caps de setmana consecutius de desplaçaments llargs van passar factura.

Vicky Ivaylova va signar el millor resultat dels regatistes blanencs amb una 14a posició al Grup 1 seguida de Lucas Casañé (53è), Gal·la Rodiera (61a), David Ordóñez (63è) i Jordi Béjar (64è).
Al Grup 2 es va poder veure la mateixa tònica i el primer blanenc es podia trobar a la posició 37, ocupada per Martina Casañé. Seguidament s’hi van classificar Miquel Pérez (66è), Marina Martínez (78a), Martina Rodiera (95a) i Aleix Manresa (101è).