diumenge, 12 de maig del 2013

Bona representació i bons resultats dels regatistes blanencs a totes les categories de la MedSailing 2013 disputada al Balís

Els blanencs van obtenir bons resultats en Optimist, 420, Finn i Làser Radial 34 aprofitant al màxim la regata per progressar i millorar el seu rendiment esportiu

Vicky Ivaylova, Dani Cabré i Ramon Ramià en Optimist, Àxel Muñoz en Finn, Paula Soler en Làser Radial 34 i Pol Mediñà i Aniol Vilas en 420 van liderar una flota blanenca que va mostrar la seva actitud en totes les categories de la competició.

Els regatistes que competien en Optimist van donar bones mostres de la seva progressió. Al Grup 1, Vicky Ivaylova va ser la primera en categoria femenina i 11a a la general, seguida més enrere per David Ordóñez (40è) i Lucas Casañé (42è). Al Grup 2, Marina Martínez va ser la millor classificada amb una 22a posició i al Grup 3 cal destacar la segona posició de Dani Cabré, seguit de molt a prop per Ramon Ramià (4rt), consolidant una progressió molt interessant en el seu nivell. Els va seguir Gerard Pérez (14è) també en una clara línia ascendent. En total, el Club de Vela Blanes va tenir 14 participants en Optimist: 4 al Grup 1, 2 al Grup 2 i 3 al Grup 2.
En classe Finn, Àxel Muñoz va ser l’únic representant blanenc deixant el pavelló molt alt amb una tercera posició i deixant un molt bon gust de boca pel que fa a la seva progressió. 
També una única representant en classe Làser Radial 34. Paula Soler va acabar tercera femenina i 17a de la general després de fer una segona posició en una de les 6 proves que va disputar.
Finalment, en 420, el millor resultat el va aconseguir la parella Pol Mediñà i Aniol Vilas, que van marcar una 7a posició. L’altra parella masculina, Miquel Sarquella i Pau Chicharro van acabar 10s i la parella femenina Anna Gimeno i Gala Dolz en 11a posició.
En general, es pot parlar d’una molt bona regata en un escenari de gran competitivitat i de variabilitat meteorològica. A banda de la nodrida representació de vela lleugera, també es van poder veure en acció els anomenats “clàssics” que varen protagonitzar espectaculars imatges a la costa de Sant Andreu de Llavaneres. La prova era Campionat de Catalunya pels J80 i per a la classe Finn.